Bespaar flink op jouw MBO-opleiding met de NTI StudyBoost

De NTI StudyBoost brengt je dichter bij je dromen. Met deze actie bespaar je maar liefst €500,- op een MBO-opleiding met een hoge baankans. Zo kun jij nu een aantal van onze meest populaire opleidingen voordelig volgen!

Heb je altijd al die MBO-opleiding willen volgen, maar zocht je naar het juiste moment? Of droom je al langer van een baan in de zorg of ICT, maar vond je een opleiding simpelweg te duur? Om jou dat extra duwtje in de rug te geven, kun je nu profiteren van de NTI StudyBoost. Met deze persoonlijke boost bespaar je maar liefst €500,- op 16 van onze volledige MBO-opleidingen. En niet zomaar MBO-opleidingen, maar MBO-opleidingen met hoge baankansen. Oftewel, met deze actie sla je twee vliegen in één klap: voordelig studeren én baanzekerheid. Benieuwd naar welke opleidingen meedoen met de StudyBoost? We hebben ze hier even voor je op een rijtje gezet.

Alle deelnemende MBO-opleidingen

Let op! De NTI StudyBoost is een tijdelijke actie

Je kunt je tot eind augustus inschrijven met de StudyBoost actie, bekijk hier onze volledige actievoorwaarden. Wacht daarom niet langer tot morgen, maar verken de deelnemende opleidingen of laat je adviseren door onze studieadviestool. Deze studietest selecteert opleidingen die perfect aansluiten bij jouw voorkeuren en interesses. Ideaal!