Nieuwe MBO-opleidingen in de ICT, zorg en dienstverlening!

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in software development? Of wil je je verdiepen in de veelzijdige wereld van facilitaire dienstverlening? Dan hebben we goed nieuws! NTI heeft nieuwe erkende MBO-opleidingen gelanceerd waarmee je je kunt specialiseren in deze vakgebieden.

Nieuw: Software development en Medewerker facilitaire dienstverlening

Software development

Wil je leren hoe je je eigen softwareprogramma's en webapplicaties kunt ontwikkelen? Dan is de volledige MBO-niveau 4 opleiding Software Development precies wat je zoekt. Tijdens deze praktische opleiding leer je alles over ICT-infrastructuur en programmeren, van het bouwen van dynamische webpagina's met PHP en MySQL tot het programmeren van de back-end met C#. Na afronding ontvang je een officieel erkend MBO-diploma. Wil je eerst kennismaken met de ICT-wereld? Start dan met de basisopleiding en stap later over naar de volledige opleiding, met vrijstellingen.

Medewerker facilitaire dienstverlening

Verken de facilitaire dienstverlening met onze volledige en basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening, op MBO-niveau 2. Leer hoe je projecten soepel kunt laten verlopen bij verschillende dienstverlenende organisaties, zoals het onderhouden van huisvesting, verzorgen van catering en bieden van kwaliteitszorg. Met de volledige opleiding ontvang je een wettelijk erkend MBO-diploma, waarmee je stevig op de arbeidsmarkt staat. De basisopleiding biedt je de kans om rustig kennis te maken met dit veelzijdige vakgebied.

Vernieuwd: Medewerker ICT, Helpende zorg en welzijn en Sociaal werker

Naast nieuwe opleidingen, hebben we deze zomer ook een aantal van onze meest succesvolle opleidingen vernieuwd: de basis- en volledige MBO-opleidingen Medewerker ICT, Helpende Zorg en welzijn en Sociaal Werker. Ze voldoen nu aan de nieuwste kwaliteitsnormen, waardoor je als student goed voorbereid bent op de uitdagingen van vandaag.

Je kunt je nog inschrijven voor de huidige versie van deze opleidingen tot en met 31 juli 2024. Vanaf begin september kun je je inschrijven voor de vernieuwde versies. Let op: met de huidige basisopleidingen krijg je mogelijk geen vrijstelling voor modules van de vernieuwde volledige MBO-opleiding. Wil je meer weten over het verschil tussen de huidige en nieuwe opleiding? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw toekomstige carrière.

MBO volledig

MBO Basisopleiding