Nieuwe Office-opleidingen nu beschikbaar bij NTI!

Goed nieuws voor iedereen die zijn Office-vaardigheden wil oppoetsen! Kort geleden zijn onze gloednieuwe Excel-, PowerPoint- en Word-cursussen live gegaan. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, er is voor ieder wat wils.

Word voor beginners en gevorderden


Je kunt deze cursussen ook samen volgen in één handig pakket: Word voor beginners en gevorderden

Teksten schrijven op de computer, hoe konden we het ooit zonder doen? Microsoft Word is het meest gebruikte tekstwerkingsprogramma ter wereld. Of je nu nieuw bent in de digitale schrijfomgeving of al wat hebt geëxperimenteerd (misschien zelfs met wat frustraties), met onze cursussen Word voor beginners en Word voor gevorderden verken je de eindeloze mogelijkheden van deze veelzijdige software!

Powerpoint voor beginners en gevorderden


Je kunt deze cursussen ook samen volgen in één handig pakket: Powerpoint voor beginners en gevorderden

Moet je regelmatig met PowerPoint werken voor je werk en wil je jouw collega's verassen met professionele en strakke presentaties? Of ben je op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan zijn onze cursussen PowerPoint voor beginners en gevorderden precies wat je zoekt! Verfijn je ontwerpvaardigheden en leer hoe je verbluffende animaties kunt toepassen om indrukwekkende diavoorstellingen te maken.

Excel voor beginners en gevorderden


Je kunt deze cursussen ook samen volgen in één handig pakket: Excel voor beginners en gevorderden

Met onze nieuwe Excel-cursussen word je in korte tijd je begeleid van A tot Z in Excel, van de basis tot de meest geavanceerde technieken. Je leert alles over het beheren van cijfers, het uitvoeren van berekeningen en het presenteren van gegevens in overzichtelijke tabellen en grafieken. Kies je voor een van onze cursussen, dan bespaar je tijd en moeite op de werkvloer – en wie weet, misschien vind je het zelfs leuk!

Vragen?

Heb je vragen over deze cursussen of wil je graag met iemand sparren over je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Contact