NTI Studenten helpen 1000 kinderen aan beter onderwijs

Wanneer je je inschrijft voor een van onze beroepsopleidingen, cursussen, taalcursussen of staatsexamens bij NTI, krijg je een welkomstcadeau naar keuze. Geen oordopjes nodig? Je kunt er ook voor kiezen om jouw cadeau om te zetten in een donatie aan Stichting Edukans, dé ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor goed onderwijs in Oost-Afrika. NTI draagt dan namens jou bij aan dit mooie doel. Maar wat hebben we hier tot nu toe mee bereikt? Hoeveel kinderen hebben we al kunnen helpen dankzij jouw bijdrage?

Met de donaties van NTI-studenten traint Edukans docenten in landen waar onderwijs nog niet vanzelfsprekend is. Deze docenten geven vervolgens structureel beter onderwijs aan maar liefst 100 kinderen. Dankzij de hulp van onze studenten hebben we inmiddels al rond de 1000 kinderen kunnen ondersteunen. Deze kinderen krijgen nu de kans om hun dromen waar te maken en te werken aan een betere toekomst. We willen al onze studenten die hieraan hebben bijgedragen enorm bedanken voor hun steun!

Jouw inschrijving kan echt het verschil maken. Zit je te overwegen om een van onze opleidingen te volgen? Met jouw deelname kun je niet alleen je eigen toekomst vormgeven, maar ook bijdragen aan een beter leven voor kinderen in Oost-Afrika. Samen zorgen we ervoor dat steeds meer kinderen de kans krijgen om te leren, groeien en hun talenten te ontwikkelen.

Verken snel het opleidingsaanbod  Lees meer over de actie

Over Edukans

Edukans biedt kinderen en jongeren in Oost-Afrika de kans op goed onderwijs, zodat ze vol vertrouwen hun toekomst kunnen opbouwen. Ze helpen leraren met hoogwaardig lesmateriaal en geven hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een nieuwe generatie te inspireren. Edukans is ervan overtuigd dat onderwijs de sleutel is tot het oplossen van de grootste uitdagingen in de wereld. Het opent deuren voor zowel kinderen als leraren. Bezoek de website van Edukans voor meer informatie.